Reeducació Postural


Reeducació Postural

Reeducació Postural En la societat sedentària i artificial en la qual vivim és cada vegada més freqüent que adoptem mals hàbits posturals, conscientment o inconscientment, que s'agreugen amb els anys i que sovint acaben provocant diferents tipus de patologies; tendinitis, formigueigs en braços i cames (per exemple; ciàtica), pneumotorax, deformació a les vèrtebres, artrosi avançada, i nombroses contractures musculars.

Però sovint la solució és tan senzilla com tornar a adoptar les postures anatòmiques o fisiològiques adequades, tant dempeus (bipedestación), com assegut, en el nostre lloc de treball, caminant o fins i tot estirat.

Adoptar aquesta nova postura, tanmateix, no és una mica senzill, especialment si portem mantenint molt temps aquests mals hàbits posturals. El problema més corrent, és que sovint necessitem activar una sèrie de músculs que a causa del desús són febles i inhibits.

Per aquesta raó es fa imprescindible l'ajuda dels nostres Entrenadors Personals que et guiaran, t'explicaran i t'ajudaran a realitzar els exercicis que en cada cas et convinguin per activar la musculatura i a evitar actituds posturals inadequades.