Rehabilitació Geriàtrica


Rehabilitació Geriàtrica

Rehabilitació Geriàtrica En PFK Entrenadores també ens hem especialitzat en la rehabilitació de persones grans amb falta de mobilitat o amb trastorns múscul-esquelètics degeneratius que afecten la qualitat de vida.

Problemes com l'artritis reumatoide, artrosi, vèrtebres en cuya, osteoporosi, osteosclerosi, pròtesi de maluc o genoll, formigueigs en braços o cames, escoliosi, ciàtiques o tendinitis; són malalties que amb la pràctica de l'exercici físic adequat i controlat, poden arribar a reduir-se els seus símptomes de manera significativa i evitar les freqüents complicacions associades a les esmentades malalties.

La pràctica totalitat d'aquestes malalties degeneratives són conseqüència de portar un tipus de vida sedentari i/o de mals hàbits alimentaris o posturals. És per això que es manifesten en l'edat adulta i la vellesa, quan la força i elasticitat dels teixits disminueixen i són més propensos a lesionar-se.

Per tot l'esmentat, si es comença a realitzar un correcte exercici físic adaptat a l'edat i sota la supervisió dels nostres Entrenadors, es cessa l'esmentada degeneració i es millora de manera visible la qualitat de vida del pacient.